GRAD SLAVONSKI BROD – Svečano otkrivene spomen-ploče s imenima Mandžukića, Rakitića i Olića

Datum objave: 19. 3. 2019. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Grad Slavonski Brod je na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić postavio trajne brončane ploče s imenima Mandžukića, Olića i Rakitića u znak zahvale što su ostvarenjem jednog od najvećih sportskih rezultata u njihovim karijerama promicali ime grada Slavonskog Broda. 

Mario Mandžukić, Ivica Olić i Ivan Rakitić su kao članovi Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u srpnju 2018. godine sudjelovali u stvaranju povijesnog trenutka, koji je ujedinio u ponosu i slavlju građane čitave Hrvatske. Upravo iz tog razloga, Grad Slavonski Brod je na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić postavio trajne brončane ploče s njihovim imenima u znak zahvale što su ostvarenjem jednog od najvećih sportskih rezultata u njihovim karijerama promicali ime grada Slavonskog Broda.

Pred više od 3000 građana, njihovih navijača i fanova Mario Mandžukić i Ivica Olić svečano su otkrili brončane ploča s njihovim imenima te onu s imenom Ivana Rakitića, koji je bio onemogućen u dolasku zbog obaveza za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

IZVOR: slavonski-brod.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn