GRAD POŽEGA – Završetak radova u Ulici dr. Franje Tuđmana

Datum objave: 23. 6. 2023. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U ponedjeljak 26. lipnja 2023. godine prestaje privremena regulacija prometa te je u obnovljenoj Ulici dr. Franje Tuđmana otvoren promet za sva vozila.

Završeni su radovi na asfaltiranju ulice dr. Franje Tuđmana a do kraja tjedna privest će se kraju svi radovi koji uključuju obilježavanje horizontalne signalizacije ceste te uređenje zelenih površina oko novo zasađenih stabala.

Uskoro će biti i postavljena 2 solarna stabla, kod Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi i kod Osnovne škole Julija Kempfa.Također je izvršena i rekonstrukcija pješačke staze postavljanjem novih betonskih opločnika te izgradnja kružnog toka kako bi se olakšalo prometovanje vozila na križanju Ulice dr. Franje Tuđmana i Vukovarske ulice.Uskoro će biti i postavljena 2 solarna stabla, kod Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi i kod Osnovne škole Julija Kempfa. U ponedjeljak 26. lipnja 2023. godine prestaje privremena regulacija prometa te je u obnovljenoj Ulici dr. Franje Tuđmana otvoren promet za sva vozila.

TEKST: S. P.               FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn