GRAD POŽEGA – Započeo otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za izgradnju mosta na Orljavi u Ulici M. Gupca u Dervišagi

Datum objave: 22. 3. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Grad Požega je započeo otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za radove na izgradnji mosta na rijeci Orljavi u Ulici Matije Gupca u Dervišagi. Procijenjena vrijednost nabave je 1.090.000,00 bez PDV-a, a rok za podnošenje ponuda 08.04.2022. godine do 12 sati.

Podsjetimo, most preko rijeke Orljave u Dervišagi duži niz godina predstavlja problem i moguću opasnost tamošnjem stanovništvu. Iako je izgradnja novog mosta obećavana dugo vremena, tek u srpnju 2021. godine započelo se s koracima nužnim za rješavanje ovog problema.

Tako je za potrebe izgradnje novog mosta u Dervišagi  izrađen idejni projekt i ishođena lokacijska dozvola, a zatim se pristupilo izradi glavnog projekta te izradi i provedbi parcelacijskog elaborata za formiranje nove katastarske čestice od dijela k.č.br.1059 k.o. Dervišaga što je bio preduvjet za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa s Hrvatskim vodama.

IZVOR: Grad Požega

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn