GRAD POŽEGA – Više od 500 polaznika završilo Školu plivanja na požeškim bazenima

Datum objave: 28. 7. 2023. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Nakon tri tjedna obuke, ovogodišnja Škola plivanja na Gradskim bazenima u Požegi došla je svome kraju. Prikazom stečenih vještina i podjelom diploma požeška je škola plivanja “zatvorila vrata” za ovu godinu.

Škola plivanja u organizaciji Požeškog športskog saveza i Grada Požege imala je 430 upisanih neplivača i poluplivača te 90 polaznika u Plivačkom klubu koji su usavršavali svoje plivačke vještine. Voditelj Škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je svima koji su omogućili školu te naglasio kako je ove godine škola iznimno uspješna, a obuka redovito posjećena.

“Po podacima koje sada imamo i kroz provjere, djeca koja su imala 80 do 90 posto dolazaka imaju potpuni uspjeh u onom što nam je bilo planom i programom zacrtano – da nam mali neplivači postanu poluplivači, a oni koji su bili poluplivači da krenu u plivačke grupe. Škola je prošla bez incidenta, bez lošeg iskustva te se zahvaljujemo svim roditeljima, Požeškom športskom savezu i Gradu Požegi i na ovoj godini. Nadamo se da sljedeće godine nastavljamo istim ritmom, s istim brojem polaznika,” naglasio je Ivanović.

Školu plivanja vodilo je osam profesora kineziologije – Vlasta Krizmanić, Anton Čokrlić, Josip Križanović, Vjekoslav Lojber, Zoran Čokrlić, Albinko Bagarić, Željko Bunčić i voditelj škole Alen Ivanović.

TEKST: S. Pok                         FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn