GRAD POŽEGA – Uz obilazak novog Doma hrvatskih branitelja uručeni ugovori za građevinsko zemljište ratnim vojnim invalidima

Datum objave: 02. 7. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradonačelnik Požege Darko Puljašić uručio je danas kod novog Doma branitelja u Požegi sedmorici hrvatskih branitelja ugovore za darovano građevinsko zemljište na području Požege. To prigodom obavljen je i obilazak prostorija novog Doma branitelja u Požegi u kojem su sada smještene sve braniteljske udruge iz Domovinskog rata.

Sedmorica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, ratni vojni invalidi s područja grada Požege primili su danas ugovore za građevinskog zemljište. Riječ je o zemljištu na području Mjesnog odbora Ciglane u neposrednoj blizini Ulice Vilima Justa, na sjevernom dijelu grada koje su branitelji dobili od Grada Požege. Ugovore su primili Ivica Franković, Damir Grgurić, Alen Amedović, Ivan Lončar, Albert Grgić, Marko Bošković i Hrvoje Perković.

U ime hrvatskih branitelja koji su dobili ugovore, ali i u ime Koordinacije braniteljskih udruga Požeško-slavonske županije Gradu Požegi i resornom ministarstvu zahvalio je predsjednik Koordinacije Tomo Vrhovac. Okupljenje branitelje prigodnim su riječima pozdravili požeški gradonačelnik Darko Puljašić i pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Dinko Tandara, a svečanosti su prisustvovali i gradonačelnica Pleternica Antonija Jozić, voditelj Odsjeka za hrvatske branitelje i žrtve rata pri Požeško-slavonskoj županiji i izaslanik župana Alojza Tomaševića Miroslav Bagarić te svi predstavnici braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn