GRAD POŽEGA – Uređuje se sportsko igralište Osnovne škole Julija Kempfa

Datum objave: 24. 5. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U tijeku su radovi na sanaciji i uređenju sportskog igrališta Osnovne škole Julija Kempfa koji bi trebali biti završeni do konca ovoga tjedna.

Radove izvodi tvrtka Playlife iz Zagreba, a isti uključuju nabavu, dopremu i ugradnju betonskih rubnjaka i podne linijske rešetke s koritom, sifonom i mrežicom, akrilnu podlogu za sportske terene te montažu rukometnih alu golova. Riječ je o kvalitetnom rješenju za realizaciju sintetičkih podova koji moraju biti svestrani i dovoljno udobni za različite sportove, ali i otporni na habanje, vremenske uvjete i bez održavanja. Akrilni premazi posjeduju izvrsnu savitljivost, odnosno rastezljivost, izuzetno podnose mehanička opterećenja, te znatno poboljšavaju kvalitetu i udobnost bavljenja sportom. Vrijednost radova je 186.998,00 kuna.

Uređenjem igrališta osnovnih škola na području grada Požege nastoji se stvoriti kvalitetan i siguran prostor za rast i razvoj djece te omogućiti bolje uvjete za održavanje tjelesne aktivnosti u školama, kao i stvaranje prostora u kojem će djeca provoditi više slobodnog vremena na otvorenom prostoru.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn