GRAD POŽEGA – Uređen odvojak Ulice sv. Josipa u Požegi i asfaltirano parkiralište groblja u Alagincima

Datum objave: 25. 5. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Prošloga tjedna završeni su radovi na uređenju odvojka Ulice sv. Josipa vrijedni 86.603,13 kuna, financirani iz gradskoga proračuna, a radilo se i na području Alaginaca i Šeovaca gdje je asfaltirano parkiralište zajedničkog mjesnog groblja. Odrađena je prva faza radova vrijedna gotovo 90 tisuća kuna

Prošloga tjedna završeni su radovi na uređenju odvojka Ulice sv. Josipa vrijedni 86.603,13 kuna, financirani iz gradskoga proračuna i to planom rada održavanja Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje.

Odvojak je produžen za oko 50 metara, a ukupno je asfaltirano oko 70 metara ulice, postavljena je javna rasvjeta te priključci za buduća gradilišta.


Radilo se i na području Alaginaca i Šeovaca gdje je asfaltirano parkiralište zajedničkog mjesnog groblja. Odrađena je prva faza radova vrijedna gotovo 90 tisuća kuna u kojoj je asfaltirano oko 340 kvadratnih metara, dok će se u drugoj fazi asfaltirati preostali dio parkirališta, urediti hortikultura te slivni kanali oko groblja.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn