GRAD POŽEGA – Škola plivanja Požeškog športskog saveza održat će se i ovog ljeta

Datum objave: 15. 6. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Tradicionalna ljetna Škola plivanja Požeškog športskog saveza će se održati i tijekom ovog srpnja na Gradskim bazenima u Požegi. Savez je dobio dozvolu za organizaciju škole od Županijskog stožera civilne zaštite i županijskog epidemiologa Ante Vitalije.

Upisi će ove godine biti online, suglasnost i prijava će biti objavljeni na stranici Saveza. U školu će se moći upisati djeca od najmanje 4 godine starosti. Škola plivanja će trajati 15 radnih dana ( od ponedjeljka do petka). Djeca će biti raspoređena po grupama znanja plivanja, svaka grupa po 2 školska sata dnevno.

Sveukupno će obuka trajati 30 školskih sati. Radit će se u dvije kategorije:  Obuka neplivača i Usavršavanje plivačkih tehnika. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima. Školu plivanja će voditi profesori kineziologije.

Svi detalji oko točnog termina održavanja škole kao i sve ostale informacije bit će poznate u četvrtak, 18. lipnja nakon redovne sjednice  Izvršnog odbora Požeškog športskog saveza na kojoj će biti definirane sve odluke vezane uz organizaciju i održavanje Škole plivanja.  Prošle godine u Školu plivanja Požeškog športskog saveza bilo je upisano 423 polaznika.

TEKST: S. P./ sport-pozega.hr         FOTO: S. P (arhiv)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn