GRAD POŽEGA – Rezultati ankete “Budućnost požeškog odmarališta u Baški”

Datum objave: 18. 1. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Nakon provedene ankete kojom se željelo ispitati mišljenje sugrađana o budućnosti požeškog odmarališta u Baški, Grad Požega na službenim je stranicama objavio rezultate iste. Svoje mišljenje iskazalo je 694 ispitanika, a većina, njih 417  misli da je najbolje prostor odmarališta dati na upravljanje i korištenje nekoj od udruga s područja grada Požege.

Grad Požega je razdoblju od 4. do 14. siječnja 2022. godine proveo anketu kojom je ispitao mišljenje sugrađana o budućnosti požeškog odmarališta u Baški. Anketa je bila namijenjena svim zainteresiranim građanima i anonimna, a svoje mišljenje iskazala su 694 ispitanika. Za opciju prodaje prostora odmarališta i ulaganja sredstava u važne investicije na području grada izjasnilo se 93 ispitanika, za opciju davanja prostora u zakup bilo je njih 184, dok većina zainteresiranih, njih 417, misli da je najbolje prostor odmarališta dati na upravljanje i korištenje nekoj od udruga s područja grada Požege.

Podsjetimo, Grad Požega mora donijeti odluku o budućnosti požeškog odmarališta u Baški. Odmaralište djeluje od 1951. godine. Od 2016. do 2021. godine bilo je dano u zakup trgovačkom društvu Valis Aurea Baška j.d.o.o. Ugovor je istekao, poslovni prostor u Baški ne nalazi se u zakupu niti se koristi u neke druge svrhe te je stoga potrebno donijeti odluku o daljnjem postupanju s istim.

O daljnjim postupcima i odlukama koje će se donositi po pitanju odmarališta u Baški Grad Požega pravovremeno će obavijestiti sugrađane.

TEKST: S. P.         FOTO: Grad Požega

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn