GRAD POŽEGA – Raspisan javni poziv za pohađanje edukacija u sklopu projekta Export – expert

Datum objave: 23. 9. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Grad Požega nositelj je projekta “Export -expert” koji ima za cilj programskim aktivnostima te dodatnim znanjima i vještinama povećati zapošljivost otežano zapošljivih skupina u Gradu Požegi i Požeško – slavonskoj županiji. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, a vrijednost mu je 1.379.665,23 kuna.

Projektne aktivnosti uključuju pohađanje verificiranih programa obrazovanja, edukaciju za razvoj mekih/transverzalnih vještina te studijsko putovanje u inozemstvo. Grad Požega objavio je dana 23. rujna 2019. godine Javni poziv za pohađanje edukacija kojim poziva mlade do 29 godina nezaposlene više od 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene više od 12 mjeseci, s minimalno završenim četverogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem, da dostave prijave za pohađanje edukacija.

Prijave se dostavljaju u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva putem pošte ili osobno na adresu: Grad Požega, Trg Sv. Trojstva 1, 34 000 Požega, s naznakom „Sudjelovanje na edukacijama Export-expert“.

Tekst poziva pročitajte OVDJE

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn