GRADSKI VRTIĆI POŽEGA – Grad Požega proveo projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića

Datum objave: 14. 2. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Grad Požega proveo je Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića – Gradski vrtići Požega prijavljen na „Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018. godini“ objavljen od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Sveukupna vrijednost projekta je 625.362,88 kn, od čega bespovratna sredstva Ministarstva iznose 301.961,00 kn.
Projekt rekonstrukcije i nadogradnje vrtića doprinijet će razvoju odgojno-obrazovnih te sportsko-rekreativnih aktivnosti djece. Poboljšanje obrazovnog sustava u vrtićkoj i predškolskoj dobi se sastoji od najboljih mogućih uvjeta kakve imaju djeca u razvijenim zemljama preko novih aktivnosti i mjera koje potiču na zdrav život i tjelesnu aktivnost.

Sama sigurnost djece u objektu povećana je kroz instalaciju videonadzora i instalacije hlađenja te najmoderniju opremu za dječje igralište kako bi bezbrižno mogli provoditi vrijeme u učenju i igri. Također, kako bi najmlađi učili o važnosti odlaganja otpada postavljeni su koševi za otpad u krugu vrtića. Ulaganje je provedeno u Dječjem vrtiću Požega, na lokaciji Rudinska 8, Požega.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn