GRAD POŽEGA – Privremeno ograničen rad sa strankama

Datum objave: 16. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Radi sigurnosti svih, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. do ponedjeljka 30. ožujka Grad Požega odlučio je ograničiti rad sa strankama u svim gradskim ustanovama i institucijama. Pozivaju se građani da što veći dio komunikacije prema Gradu Požegi, ali i svim tvrtkama i ustanovama kojima Grad upravlja obavljaju telefonski telefonski ili putem elektroničke pošte. Svi poslovi obavljat će se po uobičajenom radnom vremenu.

Za stranke će biti otvorena pisarnica gradske uprave u kojoj građani mogu obaviti potrebno (npr. predaja prijava na natječaje, javne nabave i javne pozive koji se moraju predati u zatvorenim kovertama do određenog roka), a sa službenikom pisarnice može se ostvariti kontakt na tel. br. 034/311-309 ili na e-mail adresu danijela.pavic@pozega.hr.

Nadalje, na ulazu u zgradu biti će postavljeni punktovi sa dezinfekcijskim sredstvima.

U skladu s uputama Nacionalnog stožera, Gradske ustanove u kulturi odgodile su do daljnjega sva planirana događanja, a odgođena su i sva sportska događanja u sportskim objektima Grada Požege.

Iako je za formalnu suglasnost o održavanju događanja nadležan županijski stožer, odnosno u višem redu nadležnosti – Nacionalni stožer civilne zaštite, smatramo kako svi zajedno i svatko pojedinačno trebamo razumjeti odgovornost koju imamo u situaciji u kojoj se trenutno nalazi gotovo cijela Europa.

S ciljem sprečavanja širenja zaraze apeliramo na građane da budu posebno oprezni i pridržavaju se mjera prevencije. Budimo odgovorni! Čuvajmo naše zdravlje i zdravlje naših bližnjih! S ciljem sprečavanja širenja zaraze apeliramo na građane da budu posebno oprezni i pridržavaju se mjera prevencije.

TEKST: pozega.hr                    FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn