GRAD POŽEGA – Prijem učenika, sudionika državnih natjecanja u ljetnom stilu – na bazenima

Datum objave: 13. 6. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradonačelnik Darko Puljašić primio je učenike osnovnih škola koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u školskoj godini 2018./2019. Zbog velikog broja izvrsnih učenika od kojih je svaki zaslužio čestitke i prigodni poklon, prijem je održan na Gradskim bazenima, a svi laureati primili su – godišnju kartu za bazene.

Veliki broj učenika s četiri požeške osnovne škole – OŠ Antuna Kanižlića, OŠ “Dobriša Cesarić”, OŠ Julija Kempfa i Katolička osnovna škola – sudjelovalo je tijekom ove školske godine na državnim natjecanjima u različitim predmetima i sportskim disciplinama. Mladim laureatima i njihovim marljivim nastavnicima i profesorima čestitao je gradonačelnik Darko Puljašić te im uručio godišnje karte za Gradske bazene.

“Čestitam vama i vašim mentorima, jer vi ste ono najizvrsnije u gradu Požegi. Svojim nastupima promovirali ste sebe, županiju i svoj grad Požegu, a grad Požega mora prepoznati i nagraditi izvrsnost. Drago mi je vidjeti da ovdje ima i matematičara i sportaša i umjetnika te se nadam da ćete kroz svoje daljnje školovanje tu izvrsnost razvijati i pri tom ostati u svom gradu kako bi zajedno i njega razvijali na boljitak svima,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn