GRAD POŽEGA – Požeške mažoretkinje na prijemu kod gradonačelnika

Datum objave: 18. 10. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Požeške mažoretkinje bile su danas na prijemu kod gradonačelnika Darka Puljašića. Gradonačelnik im je zahvalio što su pokazale veliki entuzijazam i želju da uz puno rada promoviraju naš grad. Naime, mažoretkinje su nastupile na Europskom mažoret prvenstvu, kao dio hrvatske reprezentacije među 14 zemalja Europe, te osvojile pet zlata, jedno srebro i jednu broncu.

U kategoriji kadeta u paru su zlato osvojile Nia Barišić i Lora Ledić, u kategoriji seniora Glorija Soldo i Benjamin Iličić, a zlato im je pripalo i u kategorijama exibition juniori, exibition seniori te u kategoriji grupa sa rekvizitima. Nia Barišić osvojila je srebro u kategoriji solo juvenille, a bronca je pripala plesačima u kategoriji exibition juniori.

“Sretan sam i ponosan što sam gradonačelnik ovoga grada koji ima ovakve uspješne promotore, kako svoga grada, tako i sporta kojim se bavite. Na potporu Grada možete uvijek računati. Čestitam vama djeco na postignutim rezultatima jer se po njima vidi da se ovom aktivnošću bavite s puno ljubavi. Također, vjerujem kako će vas duh zajedništva koji gajite oblikovati da budete dobri ljudi,” poručio je gradonačelnik Puljašić. Voditeljica Marina Mihelčić zahvalila je u ime Požeških mažoretkinja gradonačelniku na podršci.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn