GRAD POŽEGA – Obnavlja se zgrada Mjesnog doma u Golobrdcima

Datum objave: 17. 8. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Početkom srpnja snažno nevrijeme pogodilo je Požeštinu i gotovo uništilo Mjesni dom u naselju Golobrdci. Sa zgrade koja je nedavno potpuno uređena, jak vjetar odnio je gotovo cijeli krov. Zalaganjem mještana i Grada Požege prostor se obnovlja i vraća u funkciju, a radovi na adaptaciji koštat će nešto više od 100 tisuća kuna.

Početkom srpnja snažno nevrijeme pogodilo je Požeštinu i gotovo uništilo Mjesni dom u naselju Golobrdci. Sa zgrade koja je nedavno potpuno uređena, jak vjetar odnio je gotovo cijeli krov i to na dijelu koji služi kao tribina Nogometnog kluba Parasan, a ispod koje se nalaze također nedavno uređene i obnovljene klupske prostorije, svlačionice i sanitarni čvor.


Zalaganjem mještana i Grada Požege prostor se obnovlja i vraća u funkciju. Riječ je o mjesnom domu izgrađenom 1982. godine na kojemu je 2016. godine završena energetska obnova, investicija vrijedna 650 tisuća kuna, s 40% sufinanciranja Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Radovi na adaptaciji zgrade koštat će nešto više od 100 tisuća kuna, a njihov završetak očekuje se do jeseni.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn