GRAD POŽEGA – Novi asfalt na dionici Nova Lipa – Stara Lipa

Datum objave: 18. 4. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Na dionici Nova Lipa – Stara Lipa postavlja se novi asfaltni sloj, a intenzivne radove koji će biti gotovi do kraja dana, obišao je i gradonačelnik Darko Puljašić. Vrijednost investicije je 200 tisuća kuna, a novac je osiguran iz proračuna grada.

Grad Požega intenzivno radi na pojačanom održavanju asfaltnih cesta, a u sklopu tih aktivnosti postavlja se i novi asfaltni sloj na prometnici Nova Lipa – Stara Lipa dužine 500, a širine 4 metra. “Kroz dugi niz godina pohaban je asfaltni sloj na ovoj cesti što građanima stvara problem s komunikacijom. Odlučili smo napraviti kompletno presvlačenje kolnog zastora s kanalima čime će, nadamo se, naši sugrađani dobiti kvalitetnu, moderniziranu i sigurnu prometnicu,” rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

“Ovo je još jedna potvrda da Grad Požega sustavnim širenjem gradskog prstena pokazuje kako je svaka ulica i svako naselje jednake važnosti kao i središte grada. Svi sugrađani moraju imati jednake uvjete i nastavit ćemo kontinuirano razvijati cijelu Požegu,” dodao je gradonačelnik Puljašić.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn