GRAD POŽEGA – Nova dvorana Cesarićeve škole bit će završena do početka nove školske godine

Datum objave: 09. 7. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradonačelnik Darko Puljašić obišao je danas radove na dogradnji i nadogradnji škole i dogradnji sportske dvorane OŠ Dobriše Cesarića. Nova dvorana bit će završena do početka nove školske godine.

Radovi dogradnje i nadogradnje škole te nadogradnje školsko-sportske dvorane u punom su zamahu. Aktualna je druga faza radova – nastavak izgradnje sportske dvorane.

U rujnu prošle godine završena je prva faza radova u kojoj su izgrađene pomoćna dvorana sa svlačionicama, kuhinja, blagovaonica, dvije učionice i prostor za upravu, dok se u ovoj fazi gradi nova dvodjelna dvorana čije se završetak očekuje do početka nove školske godine.

“Do današnjeg dana situirano je 7,5 milijuna kuna od ukupno 12,7 milijuna kuna plus PDV. Prošle godine u kolovozu utrošeno je 870 tisuća kuna, u listopadu 426 tisuća kuna i do danas 1,3 milijuna kuna. Zgrada je u izgradnji,u tijeku je postavljanje stolarije, unutrašnje žbukanje i postavljanje podova, a u rujnu ove godine očekujemo završetak radova kako bi dvorana bila stavljena u funkciju u idućoj školskoj godini,” rekao je gradonačelnik.

“Pripremamo se i radujemo rujnu i početku nove školske godine u kojoj ćemo koristiti i novu sportsku dvoranu,” rekla je ravnateljica škole Zvjezdana Krip.

TEKST: S. Pok        FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn