GRAD POŽEGA – Najavljena 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Požege

Datum objave: 26. 1. 2024. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradsko vijeće Grada Požege održat će 31. siječnja 2024. godine svoju 25. sjednicu.

Na dnevnom redu sjednice devet je točaka, a vijećnici će, između ostalog, raspravljati o prijedlogu Odluke o VI. izmjenama i dopunama Generalnog urbanističkog plana grada Požege kako bi se stvorili preduvjeti za realizaciju projekta Revitalizacija povijesne jezgre grada Požege. Riječ je o projektu koji podrazumijeva planiranje sadržaja u interesu Grada Požege i Požeško-slavonske županije u sklopu provedbe ITU mehanizma u urbanom području Grada Požege.

Vijećnici će razmotriti i prijedlog Odluke o donošenju Strategije razvoja urbanog područja grada Požege za financijsko razdoblje od 2021. do 2027. godine i Akcijskog plana Strategije razvoja urbanog područja grada Požege za financijsko razdoblje od 2021. do 2027. godine, kao temeljnih strateških dokumenata u kojima se određuju ciljevi i prioriteti razvoja za urbana područja.

Pred gradskim vijećnicima naći će se i prijedlog Odluke o sufinanciranju studenata medicine, stipendista Požeško-slavonske županije za akademsku godinu 2023./2024., prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Požege, kao i prijedlog Rezolucije o proglašenju Grada Požege sigurnim mjestom za žene.

Dnevni red…

TEKST: S. P.              FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn