GRAD POŽEGA – Na 26. sjednici Gradskog vijeća odlučivat će se o 10 točaka dnevnog reda

Datum objave: 07. 2. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradski vijećnici na 26. po redu sjednici Gradskog vijeća Grada Požege, u petak 12. veljače, u prostoru Gradskog kazališta Požega raspravljat će o deset točaka dnevnog reda.

Pred gradskim vijećnicima naći će se prijedlog Zaključka o korištenju proračunske zalihe u 2020. godini za studeni i prosinac, zatim o prijedlog odluke o izmjeni Odluke o darovanju opreme Gradskoj knjižnici Požega, visini naknade za rad i drugim pravima gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Požege koji dužnost obavljaju volonterski, kao i o prijedlog Odluke o oslobađanju plaćanja zakupnine za poslovne prostore za razdoblje od siječnja do ožujka ove godine.
Vijećnicima će odlučivati i prijedlogu Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Požege u 2021. godini, prijedlogu Statuta Grada Požege, prijedlogu poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća, te o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Požege, Programu utroška sredstava šumskog doprinosa u 2021. godini i prijedlogu Odluke o davanju na upravljanje i korištenje nekretnine Visokom učilištu u Požegi.

Dnevni red i svi materijali dostupni su ovdje.

TEKST: S. P.        FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn