GRAD POŽEGA – Malonogometni prvaci Hrvatske na prijemu kod gradonačelnika

Datum objave: 27. 4. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić primio je ekipu Malonogometnog kluba Autodijelovi Tokić koji su od 21. do 23. ovog mjeseca sudjelovali na završnici Hrvatskog malonogometnog prvenstva za kadete koje se održalo u Splitu te postali prvaci Hrvatske.

S njima su bili i njihov trener Tomislav Banožić, predsjednik kluba Josipa Barišić, te predstavnici Požeškog sportskog saveza Nino Abramović i Željko Mitrović. Na postignutom uspjehu čestitao im je gradonačelnik Glavić.

“Čestitam vam na priznanju koje ste osvojili jer to nije mala stvar. Vidio sam koje su ekipe sudjelovale, kao i vaše rezultate, stvarno ste bili izvrsni i doista ste taj pehar zaslužili. Čestitam i predsjedniku kluba jer danas nije lako biti predsjednik niti jednog kluba, zahtjevi su veliki i sve je teže snalazit se u tome, stoga čestitka i zahvala što podržavate ove mlade ljude da se bave sportom i zdravo odrastaju. Čestitam i treneru bez kojega bi to sve bilo teško, kao i svima vama koji igrate u klubu. Gradu Požegi i Požeškom športskom savezu je na ponos i čast imati ovako izvrsne ekipe i u okviru mogućnosti ćemo vas potpomagati.” poručio je gradonačelnik.

„Tokići“ su prvo u skupini svladali MNK Gauni iz Biograda te MNK Fotex iz Varaždina, dok su u polufinalu pobijedili MNK Futsal Gorovo iz Opatije. U finalu su ih ponovno čekali igrači Gaunija koji su u polufinalu nakon penala bili bolji od MNK Novo Vrijeme iz Makarske. Za najboljeg igrača završnice proglašen je član požeškog kluba Borna Knezović.
Čestitkama se pridružio i predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović koji je rekao da će klub i dalje imati njihovu potporu.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn