GRAD POŽEGA – Javni poziv za provedbu javnih radova iz paketa mjera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Datum objave: 08. 6. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Grad Požega objavio je Javni poziv za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme radi provedbe javnih radova iz paketa mjera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i to za osam osoba koje će raditi na revitalizaciji javnih površina.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe bez obrazovanja, odnosno, kvalifikacija, sa završenom osnovnom školom ili završenom srednjom školom u trajanju tri ili četiri godine i bez radnog iskustva. Kako je riječ o Paketu mjera javnog rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, nezaposlene osobe moraju ispunjavati uvjete koji su njima propisane, odnosno riječ je o osobama u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Osobe koje se odluče prijaviti i zadovolje uvjete bit će zadužene za uređenje javnih površina na području Grada Požege i prigradskih naselja, odnosno, obavljanje poslova ručnog čišćenja – uklanjanje korova, trave i druge vegetacije, kao i bojanje sprava na igralištima što će dodatno osvježiti igrališta na kojima će, kroz naredni period, vrijeme provoditi mnoge obitelji s djecom.

Za prijavu na Javni poziv potrebno je priložiti Javni poziv obvezne su priložiti:
– pisanu zamolbu
– dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika domovnice ili osobne iskaznice)
– dokaz o stručnoj spremi (presliku svjedodžbe)
– potvrdu (uvjerenje) o vremenu prijave u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje
– osobe koje ostvaruju pravo na prijavu na ovaj Javni poziv bez obzira na duljinu prijave u evidenciju nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, trebaju uz gore navedeno, podnijeti i odgovarajući dokaz o svom statusu na koji se pozivaju.

Pisane zamolbe na Javni poziv, s traženim prilozima, dostavljaju se u roku osam dana od dana objave Javnog poziva na službenim internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnoj službi Požega, preporučeno poštom ili osobno, na adresu: Grad Požega, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega, s naznakom: „PRIJAVA NA JAVNI POZIV – JAVNI RAD 2022“.

Detalji o uvjetima javnog rada i ciljanim skupinama dostupni su OVDJE, a sve dodatne obavijesti mogu se dobiti na tel. br. 034/311-320.

Javni poziv…

TEKST: S. P.           FOTO: Ilustracija (Komunalac)

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn