GRAD POŽEGA – Javni poziv za dostavu podataka za azbestni otpad

Datum objave: 29. 1. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Pozivaju se vlasnici/korisnici građevina u kojima se nalazi azbest, na području Grada Požege, da sukladno odredbi članka 18. stavak 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest (Narodne novine, broj: 69/16) dostave podatke o lokacijama tih građevina (kuće, garaže, pomoćni objekti, poljoprivredni objekti, gospodarski objekti, poslovni i sl.), kao i podatke o procjeni količina, vrsti i stanju materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

Rok za prijavu je zaključno do 31. srpnja 2019. godine dostavom popunjenog i potpisanog obrasca prijave građevina u kojima se nalazi azbest. Obrasci za prijavu građevina u kojima se nalazi azbest se mogu preuzeti na web stranici Grada Požege ( www.pozega.hr/) ili u pisarnici.

Ispunjeni obrasci se mogu predati osobno u pisarnicu Grada Požege ili poslati poštom na adresu: Grad Požega, Upravni odjel za komunalne djelatnosti i gospodarenje, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega. Obrasci se također mogu dostaviti i putem elektroničke pošte na info@pozega.hr.

Prikupljene podatke Grad Požega će sukladno članku 30. stavku 1. Pravilnika dostaviti Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te će prikupljene podatke koristiti za definiranje uvjeta programa sufinanciranja zbrinjavanja azbesta na području Grada Požege, a program će biti definiran nakon prikupljanja svih podataka i isteka roka za prijavu.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn