GRAD POŽEGA – Gradsko vijeće Grada Požege održat će svoju 24. sjednicu dana 24. rujna 2020. godine

Datum objave: 21. 9. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradsko vijeće Grada Požege održat će svoju 24. sjednicu u četvrtak, 24. rujna s početkom u 16 sati u Gradskom kazalištu Požega. Na dnevnom redu naći će se 9 točaka.

Tako će gradski vijećnici odlučivati o Izvješću Mandatne komisije u svezi stavljanja u mirovanje mandata članice Gradskog vijeća Grada Požege, Martine Vlašić Iljkić iz osobnih razloga i početka obnašanja dužnosti zamjenika člana Luke Samardžije u Gradskom vijeću Grada Požege. Zatim o Izvješću Gradonačelnika Grada Požege za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2020. godine, izvješću o korištenju proračunske zalihe za lipanj, srpanj i kolovoz ove godine, kao i o polugodišnjem izvještaju o izvršenju Proračuna Grada Požege za 2020. godinu.

Gradski vijećnici raspravljat će i o izvješćima o realizaciji Programa javnih potreba u kulturi, predškolskom odgoju i školstvu, sportu, socijalnoj skrbi i turizmu za prvo polugodište 2020. godine. Pred vijećnicima će se naći i prijedlog Odluke o oslobađanju plaćanja zakupnine za poslovne prostore za listopad – prosinac 2020. godine, Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o nerazvrstanim cestama, o izmjeni Odluke o provođenju produženog boravka u gradskim osnovnim školama, te o prijedlogu Odluke o izmjeni Odluke o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada Požege.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn