GRAD POŽEGA – Gradonačelnik Puljašić primio najmlađe sugrađane

Datum objave: 17. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradonačelnik Darko Puljašić primio je danas najmlađe sugrađane rođene u razdoblju od 1. travnja do 31. svibnja ove godine. U tom razdoblju rođeno je na području grada 33 beba, 12 djevojčica i 21 dječak.

Požeški gradonačelnik Darko Puljašić te zamjenici Mario Pilon i Ferdinand Troha primili su danas u Gradskoj vijećnici bebe i njihove roditelje. Prema dobroj tradiciji gradonačelnikovi gosti dobili su i novčane poklone – roditelji kojima je to prva beba ili druga beba u obitelji dobili su 1500 kuna, a tri obitelji s troje i više djece dobili su danas 3000 kuna. Uz to, pripremljeni su i prigodni pokloni s odjećom za mališane.

“Drago mi je da smo se ovako susreli, a posebno mi je drago da imamo 33 bebe pri čemu 11 obitelji ima troje i više djece – njima posebno hvala. Nadam se da ćemo svi zajedno proslaviti ove dane, Božić i Novu godinu, baš kako to i želimo te da ću vas sve još često viđati,” rekao je gradonačelnik Puljašić čestitajući roditeljima na prinovama uz dobre želje za Božić i novu godinu.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn