POŽEGA – Gradonačelnik Puljašić i paroh Bjelić pozvali vjernike pravoslavne vjeroispovijesti da Uskrs provedu u svojim domovima

Datum objave: 16. 4. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradonačelnik Darko Puljašić, načelnik Stožera CZ Grada Požege i zamjenik gradonačelnika Mario Pilon te načelnik PP Požega Ivan Zeljko održali su dana 16. travnja sastanak s požeškim parohom, protojerejom Aleksandrom Bjelićem.

Budući da se bliži blagdan Uskrsa vjernicima koji ga slave po julijanskom kalendaru, gradonačelnik Puljašić i paroh Bjelić zajednički su pozvali sve vjernike pravoslavne vjeroispovijesti da najveći kršćanski blagdan provedu u svojim domovima, okruženi najmilijima, te se pridržavaju svih mjera izdanih od strane Stožera civilne zaštite RH.

“Proslavite Uskrs u svojim domovima, u obitelji, radosni i zahvalni Bogu i jedni drugima. Neka nas duhovno ozračje Uskrsa potakne na jačanje vjere, širenje zajedništva i milosrđa na dobrobit svih ljudi u našoj Domovini kako bi gradili društvo solidarnosti i međusobnog razumijevanja,” poručio je gradonačelnik Puljašić.

IZVOR: Grad Požega

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn