GRAD POŽEGA – Gradonačelnik čestitao vatrogascima blagdan sv. Florijana

Datum objave: 04. 5. 2022. | Kategorija: Društvo

 

POŽEGA – Gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić čestitao je vatrogascima s područja grada Požege, kao i svim ostalim vatrogascima Dan vatrogasaca, odnosno blagdan njihovog nebeskog zaštitnika – svetog Florijana.

“Svima vama koji danas obilježavate svoj dan, dan mučenika i zaštitnika vatrogasaca svetog Florijana, želim uputiti čestitku i zahvalu za plemeniti i herojski rad koji ulažete za sigurnost i dobrobit naše zajednice. Ponosan sam na Vašu hrabrost i požrtvovnost te profesionalizam koji iskazujete prilikom svake intervencije čime služite na čast i ponos našega društva i vaše profesije.Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu i što manje požara, ali i ostalih intervencija.Neka vas čuva i uvijek prati blagoslov sv. Florijana!U ime Grada Požege i u svoje osobno ime, čestitam vam Međunarodni dan vatrogasaca i blagdan sv. Florijana!” poručio je gradonačelnik.

Čestitke vatrogascima gradonačelnik je uputio u obilasku Javne vatrogasne postrojbe i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Požega, a bila je to prilika i za osvrt na provedene aktivnosti usmjerene zaštiti od požara i drugih ugroza na području grada. U pratnji gradonačelnika bila je i pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege Andreja Menđel. Gradonačelnik, uz upućene im čestitke povodom njihova dana, još se jednom zahvalio vatrogascima na humanosti i nesebičnoj pomoći koju dobrovoljno pružaju svim građanima grada Požege, ali i svima ostalima kojima je njihova pomoć potrebna.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn