GRAD POŽEGA – Dodjelom diploma završena Škola kuglanja u Požegi

Datum objave: 31. 7. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA- Požeški športski savez organizator je Škole kuglanja za učenice i učenike osnovnih škola koja je tijekom mjeseca srpnja održana na Gradskoj kuglani. Riječ je o trećoj generaciji polaznika Škole namijenjene mlađim generacijama koja je završila svečanom dodjelom diploma.

Na postignutom uspjehu mladim kuglačima čestitao je gradonačelnik Darko Puljašić. “Požega ima dugu tradiciju kuglanja, kao i brojne uspješne kuglače i siguran sam da ćete vi nastaviti njihovim stopama. Grad Požega na vas računa i nadamo se da ćete se nastaviti baviti ovim sportom, a mi ćemo nastaviti ulagati u ovaj prostor kako biste imali što bolje uvjete za rad. U kratkom ste vremenu postigli izvrsne rezultate i ostvarili uspjeh na državnoj razini na čemu vam od svega srca čestitam.”poručio je gradonačelnik Puljašić.

U ime Kuglačkog kluba Obrtnika i Škole kuglanja mladim sportašima čestitao je njihov trener Željko Lončar te se tom prigodom zahvalio i Gradu Požegi na potpori koja im je pružena od samoga početka. “Hvala Gradu Požegi i gradonačelniku što su nam omogućili da održimo ovu školu. Zadovoljan sam jer smo ukupno imali 18 novih polaznika i dosta ih je zainteresirano za daljnji rad. Unatoč neizvjesnoj situaciji s korona virusom, uspjeli smo organizirati međužupanijska natjecanja (Nova Gradiška, Bjelovar, Novska, Sisak) budući da je ono državno odgođeno za rujan što nam je na jedan način išlo u prilog jer su naši Nera i Luka aktualni državni prvaci,” rekao je trener Lončar te dodao kako će s pripremama za državno natjecanje krenuti sredinom kolovoza.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn