GRAD POŽEGA – Božićna čestitka gradonačelnika dr. sc. Željka Glavića

Datum objave: 25. 12. 2021. | Kategorija: Društvo

Drage Požežanke i Požežani,
iskreno i od srca vam čestitam Božić, blagdan mira i obiteljskog zajedništva, blagdan nade i radosti!

Tijekom cijelog prosinca ispunjeni smo posebnim, blagdanskim duhom. Božić je vrijeme kada otvaramo srce i pomažemo jedni drugima više nego inače. Doba je to kad se okupljamo u krugu svojih obitelji, zajedno blagujemo i radujemo se Isusovom rođenju. Blagdanski običaji pokazuju naše bogato nasljeđe, pripadnost narodu i vjeri. Zahvaljujući svemu tome, iskreno prihvaćanje Božića, pomaže nam da budemo bolji ljudi.

Božić vjernici slave kao praznik nade i radosti koji donosi rođenje malog Isusa te novo, sretnije doba koje ono navještava. Upravo je ta poruka danas, u vrijeme kad se zbog pandemije koronavirusa nalazimo pred izazovima kakve današnje generacije ne pamte, izuzetno važna. Ona govori da svaki izazov i zlo može i mora biti svladano, da dobrotom i ljubavlju možemo postići sve, te da pomaganjem potrebitima ovaj svijet možemo učiniti boljim i ljepšim mjestom za život.

S tim porukama, drage sugrađanke i dragi sugrađani, čestitam vam Božić i želim vam dobro zdravlje, obilje sreće i zadovoljstva u novoj 2022. godini!

Vaš gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn