GRAD POŽEGA – 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Požege održat će se 16. veljače 2022. godine

Datum objave: 11. 2. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Na 9. sjednici Gradskog vijeća Grada Požege koja će se održati 16. veljače 2022. godine naći će se 5 točaka dnevnog reda.

Gradski vijećnici na najavljenoj sjednici raspravljat će o prijedlogu Programa o izmjenama i dopunama programa javnih potreba u turizmu i ostalih udruga i društava građana u Gradu Požegi za 2022. godinu. Predloženim izmjenama mijenja se i dopunjuje Program javnih potreba u turizmu i ostalih udruga i društava građana u Gradu Požegi za 2022. godinu na način da se mijenja popis manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege.

Tu je i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za zaduživanje trgovačkom društvu Komunalac Požega d.o.o., kao i prijedlog Odluke o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika Grada Požege. Naime, Ministarstvo pravosuđa i uprave RH u Uputi od 14. siječnja 2022. godine koja je zaprimljena u gradskoj upravi 1. veljače 2022. godine, u odnosu na Odluku o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Požege nalaže uklanjanje uočenih nedostataka. Na osnovu navedene Upute korigirani su koeficijenti samo za pojedina radna mjesta, a kako je izvorni tekst važeće Odluke o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Požege iz 2018. godine imao do sada tri izmjene predložen je cjeloviti tekst Odluke.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Zaključka za razrješenje i imenovanje mrtvozornika za prigradska naselja Grada Požege, te Prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o komunalnim djelatnostima na području Grada Požege.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn