GRAD POŽEGA – 20. sjednica Gradskog vijeća Grada Požege održat će se 4. prosinca

Datum objave: 27. 11. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Na idućoj 20. sjednici Gradskog vijeća Grada Požege naći će se 17 točaka dnevnog reda. Najveći interes zasigurno će izazvati prijedlog Proračuna Grada Požege za 2020. godinu, s projekcijama za 2021. – 2022.

Gradski vijećnici će u srijedu 4. prosinca raspravljati o II. izmjenama i dopunama Proračuna Grada Požege za 2019. godinu, kao i o izmjenama i dopunama Plana razvojnih programa, prijedlogu izmjena i dopuna Programa rada upravnih tijela Grada Požege, prijedlogu Programa o izmjeni i dopuni Programa javnih potreba u kulturi, predškolskom odgoju i obrazovanju, socijalnoj skrbi, sportu i turizmu. Vijećnici će odlučivati i o prijedlogu Odluke o II. izmjeni Odluke o mjerilima i načinu rasporeda sredstava komunalne naknade za komunalne djelatnosti u 2019. godini, izmjenama Programa izgradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture te Programu održavanja komunalne infrastrukture i Opsega radova na održavanju građevinskog zemljišta u Gradu Požegi i prigradskim naseljima za 2019. godinu.

Na sjednici će zasigurno najveći interes izazvati prijedlog Proračuna Grada Požege za 2020. godinu, s projekcijama za 2021. – 2022., a osim proračuna, gradski će vijećnici raspravljati i o programu radu Upravnih tijela, programu javnih potreba u kulturi, sportu, predškolskom odgoju i obrazovanju, socijalnoj skrbi i turizmu. Na dnevnom redu našli su se i prijedlozi Odluka o mjerilima i načinu rasporeda sredstava komunalne naknade za komunalne djelatnosti u idućoj godini, prijedlog programa gradnje objekta i uređaja komunalne infrastrukture, kao i prijedlog programa održavanja komunalne infrastrukture i opsega radova na održavanju uređenog građevinskog zemljišta u Gradu Požegi i prigradskim naseljima za 2020. godinu.

Među točkama dnevnog reda naći će se i prijedlog Odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka i članova izabranih s liste grupe birača zastupljenih u Gradskom vijeću Grada Požege za 2020. godinu, o izmjeni Odluke o socijalnoj skrbi Grada Požege, kao i o izmjenama Programa korištenja sredstava od raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH za 2019. i 2020. godinu te o prijedlogu Odluke o otpisu potraživanja.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn