GRAD PLETERNICA – Zlatne Pleterničke mažoretkinje se vratile s Europskog prvenstva!

Datum objave: 12. 7. 2022. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Pleterničke mažoretkinje koje su dugogodišnji sudionik svih aktivnosti na području Pleternice, prdstavile su ime svog grada i u dalekoj Španjolskoj i to na najljepši mogući način,osvojivši zlatne medalje.

Sudjelovanjem na Državnom prvenstvu u Požegi početkom travnja osvojile su prvo mjesto u svojoj kategoriji te se tako kvalificirale za ovo važno natjecanje i po prvi put u povijesti svog djelovanja kući donijele zlatnu medalju s Europskog prvenstva.

U ranu zoru, mažoretkinje su se vratile u Pleternicu, a tom prigodom organiziran je svečani doček u IC Terra Panonica na kojem su uz gradonačelnicu i roditelje, bili prisutni i njihovi djedovi, bake, braća, sestre i prijatelji te djelatnici Grada. Uz hrpu balona, čestitke i tortu, mažoretkinjama je cvijeće i svečana priznanja uručila gradonačelnica Marija Šarić koja je pohvalila vrijedan trud i rad te osvajanje zlatne medalje uz prekrasnu promociju Grada.

“Ovaj rezultat nije jednodnevni rad niti rezultat sreće, svjesna sam truda i vremena koje je uloženo u ovo zlato koje s ponosom nosite i stoga vam čestitam jer osim prvog mjesta nosite i važnu poruku da upornim radom i velikim trudom dolazimo do rezultata,”naglasila je gradonačelnica Šarić.

dojevojek su zahvalile na lijepom dočeku, ali i brojnim čestitkama koje im pristižu sa svih strana.”Hvala našem Gradu Pleternici na čelu sa gradonačelnicom Marijom Šarić bez čije potpore ovaj rezultat ne bi mogao biti ostvaren. Veliko hvala i ostalim poduzetnicima s područja našeg grada, svim građanima koji su nam pomogli svojim donacijama na priredbama na kojima smo sudjelovali,” kazala je predsjednica udruge Marijana Đurina Erjavac.

IZVOR: Grad Pleternica

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn