GRAD PLETERNICA – U kuzmičkom vrtiću dovršavanje zadnjih detalja prije useljenja mališana

Datum objave: 15. 1. 2024. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Ovaj projekt nije samo jedan od naših prioriteta nego prvi na listi koji smo željeli odraditi jer puštanjem ovog područnog odjeljenja u rad imamo kapacitete za svu djecu zainteresiranih roditelja – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Podružnica pleterničkog Dječjeg vrtića Tratinčica u Kuzmici uskoro počinje s radom. Zgrada je uređena, opremljena i spremna za rad. “Drago mi je da smo u svega nešto više od godinu dana uspjeli pronaći financiranje i izgraditi novu zgradu za potrebe Dječjeg vrtića Tratinčica. Ovaj projekt nije samo jedan od naših prioriteta nego prvi na listi koji smo željeli odraditi jer puštanjem ovog područnog odjeljenja u rad imamo kapacitete za svu djecu zainteresiranih roditelja,” rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Kako to sve izgleda prije useljenja možete pogledati u galeriji, a Šarić dodaje kako ulaganjima u proširenje ovdje nije kraj. – U proteklom periodu smo odradili sve potrebno za izgradnju podružnice u Gradcu, potrebe su i dalje velike, broj djece u vrtiću raste i želimo biti spremni svim roditeljima omogućiti kvalitetnu skrb o djeci – zaključila je.

IZVOR: Pleternica.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn