PROMO: GRAD PLETERNICA – Projekt ZelEnU edukaciju za Pleternicu

Datum objave: 02. 7. 2019. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Projekt ZelEnU edukaciju za Pleternicu (KK.06.3.1.07.0037) još je jedan projekt Grada Pleternice kojim se izobrazno informativnim aktivnostima nastojalo osvijestiti građane Pleternice i pripadajućih naselja o nužnosti sprječavanja nastanka otpada te ih se educiralo o mogućnostima koje imaju kad taj otpad ipak nastane.

Nositelj projekta je Grad Pleternica, vrijednost projekta je 387.499,96 kn, a isti je sufinancirala Europska unija sa 85%. U provedbu su uključeni i Ministarstvo zaštite okoliša i energetike te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Projekt je započeo u srpnju 2018. godine i završava u srpnju 2019. godine.
Projektnim aktivnostima utjecalo se na stavove svih dobnih skupina stanovnika Pleternice kako bi se smanjila stopa onečišćenja okoliša te usvojile mjere održivog gospodarenja otpadom.

Realizirane projektne aktivnosti su:
1.Izobrazno-informativne aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom (letci i brošure (za djecu i odrasle), slikovnice/bojanke, radijske emisije, radijske reklame, banneri i oglasi u elektronskim medijima) čime je obuhvaćeno 95% stanovništva Grada Pleternice,
2. Upravljanje projektom,
3. Promidžba i vidljivost

TEKST: S. P.      FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn