GRAD PLETERNICA – Privremena obustava rada dječjeg vrtića

Datum objave: 14. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Sukladno preporukama Vlade Republike Hrvatske, a radi sprječavanja širenja COVID – 19 virusa, gradonačelnica Grada Pleternice Antonija Jozić donijela je odluku o privremenoj obustavi rada Dječjeg vrtića “Tratinčica” Pleternica.

Odlukom se privremeno obustavlja rad Dječjeg vrtića “Tratinčica” Pleternica od 16. ožujka do 29. ožujka 2020. godine. Iznimno, roditelji koji nemaju mogućnost smještaja djece u navedenom razdoblju na drugačiji način, mogu djecu koja pohađaju vrtić dovesti u vrtić te će ona biti zbrinuta od strane djelatnika vrtića. Gradonačelnica Jozić najavila je i mogućnost oslobađanja plaćanja vrtića za vrijeme obustave.

“U ovakvim danima trebamo sačuvati mir i biti odgovorni prema ljudima oko sebe. Slušajmo preporuke i savjete nacionalnog i županijskog stožera. Ono što čujem su iznimno pozitivni komentari na način kako se Hrvatska nosi s epidemijom. Sukladno preporukama stožera donijela sam odluku o privremenoj obustavi rada našeg dječjeg vrtića. Odluka se odnosi i na program predškole koji se izvodi u našem vrtiću. Obzirom da je u ponedjeljak sjednica Gradskog vijeća predložit ću vijeću donošenje odluke o oslobađanju plaćanja vrtića za vrijeme obustave,” rekla je gradonačelnica Jozić.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn