GRAD PLETERNICA – Prijem za najmlađe sugrađane

Datum objave: 05. 6. 2023. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – U prostoru Dječjeg vrtića Tratinčica u Pleternici danas je održan prijem za najmlađe. Gradonačelnica Pleternice Marija Šarić čestitala je roditeljima 22 bebe te im uručila novčane naknade.

Nakon pandemijskih godina, jedan od najveselijih događaja u Gradu Pleternici opet je zaživio u punom sjaju. Svoje male sugrađanke i sugrađane u prostoru Dječjeg vrtića Tratinčica pozdravila je gradonačelnica marija šarić, uz čestitke njihovim roditeljima. “Uz vrtić Tratinčica, gradimo i dječji vrtić u Kuzmici, pokušavamo biti spremni kada vaša djeca stanu na noge da imamo dovoljno prostora za primiti sve mališane.”

“Osim ovih potpora za novorođenu djecu, Grad Pleternica ima i druge potpore. Tu je dječji doplatak, potpora koju dajemo svakom djetetu, nema cenzusa, nema ograničenja, svako dijete može dobiti tu potporu. Tu su i potpore kroz školovanje, za radne bilježnice, potpore za mlade obitelji – puno je toga jer trudimo se, zajedno s našim udrugama i ustanovama osigurati sve da vaša djeca imaju sadržajno odrastanje te da vi, kao mlade obitelji, budete zadovoljni,” rekla je gradonačelnica. Prigodni program za roditelje i bebe pripremile su tete i mali vrtićarci, a svi gosit mogli su nakon svečanog susreta pobliže se upoznati s prostorima i radom vrtića.

TEKST: S. Pok                   FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn