GRAD PLETERNICA – Nastavak realizacije planova mjesnih odbora

Datum objave: 17. 7. 2023. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Bliži se kraju izgradnja nogostupa kroz naselja Buk, Svilna i Resnik, a koliko im je to važno ističu i mještani koji se vesele nogostupu zbog sigurnosti njihove djece i unučadi.

Temeljem planova mjesnih odbora nastavljaju se ulaganja i ubrzano se radi na njihovoj realizaciji diljem naselja na području Pleternice. Ovih dana su započeli radovi na izgradnji mrtvačnice u naselju Ćosinac. “Zalaganjem mještana napreduju radovi na izgradnji mrtvačnice čime će biti stvoren dostojanstven prostor za ispraćaj naših najmilijih.” rekla je gradonačelnica Marija Šarić prilikom obilaska radova na mjesnom groblju Ćosinac te pohvalila mještane koji su se aktivno uključili u radne akcije.

Osim u Ćosincu aktivno je bilo i u Sesvetama gdje je od strane Županijske uprave za ceste asfaltiran dio glavne ceste. U isto vrijeme bliži je kraju izgradnja nogostupa kroz naselja Buk, Svilna i Resnik, a koliko im je to važno ističu i mještani koji se vesele nogostupu zbog sigurnosti njihove djece i unučadi.

” Cilj nam je ravnomjeran razvoj svih naših naselja i upravo stoga kontinuirano radimo u svim naseljima prema planovima i prioritetima koje su definirali članovi mjesnog odbora, a uz podršku nadležnih institucija i službi,” naglasila je gradonačelnica Šarić.

TEKST: S. P./ Grad Pleternica               FOTO: Grad Pleternica

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn