GRAD PLETERNICA – Hrvatski zavod za zapošljavanje od danas u Pleternici

Datum objave: 04. 3. 2022. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Nakon nedavnog otvorenja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i najave proširenja usluga od danas su Pleterničankama i Pleterničanima na raspolaganju usluge i servis Hrvatskog zavoda za zapošljavanje smješteni u zgradi e-inkubatora.

“Korak po korak i ostvarujemo rezultate koje smo zacrtali prije izgradnje zgrade. Vjerujem da smo ovom suradnjom olakšali građanima dostupnost usluge i informacija,” rekla je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.Predstojnica Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, Jasminka Antunović zahvalila se gradskoj upravi Grada Pleternice na novom prostoru u zgradi E – inkubatora. “Hvala vam što se nam omogućili da i mi postanemo dio ove pozitivne priče. Vjerujem da će uvođenje uredovnog dana u kojem ćemo pružati usluge HZZ-a u Pleternici, pomoći poduzetnicima i nezaposlenim osobama s područja Grada Pleternice i okolnih naselja da te usluge iskoriste brže i jednostavnije,”poručila je Antunović.

Prostor e-inkubatora je u prvom redu namijenjen poduzetnicima, ali prilikom kreiranja projekta ideja je bila da poduzetnici imaju i sve servise koji su im nužni za lakše poslovanje.”Takvim promišljanjem smo htjeli skratiti poduzetnicima vrijeme koje im je potrebno za procedure, a samim time i povećati vrijeme za stvaranje novih vrijednosti i prihoda tvrtke,”naglasila je gradonačelnicae Šarić. Pleternica je nositelj i BFC certifikata koji je potvrda ugodnog i povoljnog poslovnog okruženje što se dodatno potvrđuje i ovakvim djelovanjem e-inkubatora.

TEKST: S. P/ Grad Pleternica           FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn