GRAD PLETERNICA – Gradonačelnica Jozić posjetila dežurne službe

Datum objave: 31. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Gradonačelnica Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić posjetili su dežurne službe na području grada Pleternice – Policijsku postaju, TIM 2 Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije i Javnu vatrogasnu postrojbu Požeško-slavonske županije te im izrazila čestitke i poželjela sretnu 2020. godinu.

Nakon posjete Policijskoj postaji uslijedila je posjeta TIM-u 2 Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije. Uz dežurne medicinske tehničare gradonačelnicu i njenog zamjenika dočekao je ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije Fabijan Barišić koji je istakao kako je TIM-2 koji djeluje u Pleternici imao u 2019. godini 952 intervencije te da taj TIM pokriva područje gradova Pleternice i Kutjeva i općine Čaglin.

U Silvestarskoj noći upriličen je i susret s dežurnim vatrogascima koji su gradonačelnicu Jozić i njenog zamjenika Katića vatrogasci upoznali  s aktualnim djelatnostima.

Uz novogodišnje čestitke gradonačelnica Jozić pohvalila je sve službe zbog njihovog marljivog djelovanja u gradu i širem području “Obzirom da sam dosta u razgovorima sa svojim sugrađanima i o onome što našem gradu treba, prenosim riječi pohvala za intervencije koje su bile i na koje je ekipa Zavoda za hitnu medicinu išla. Pohvale su i od onih s drugih područja gdje TIM 2 iz Pleternice ide na intervencije. Često prolazimo kroz grad i nismo svjesni što sve imamo. Imamo gotovo sve potrebne službe od policije, vatrogasaca do medicinskog osoblja što daje osjećaj sigurnosti i kvalitete života u gradu,” rekla je gradonačelnica Jozić.

TEKST: S. P.       FOTO: D. K.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn