GRAD PLETERNICA – Dovršeni radovi na mjesnom groblju u Frkljevcima i Kadanovcima

Datum objave: 17. 7. 2022. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Uz velika kapitalna ulaganja koja se odvijaju na području Pleternice nisu zanemarena ni ona mala i nužna ulaganja poput ovoga na mjesnom groblju naselja Frkljevci i Kadanovci.

Nakon asfalta, sadnje stabala i postavljanja ograde napravljene su i nužne staze kroz groblje.Vrijednost radova je 130 tisuća kuna”Ovo je zadnja faza za ovo mjesno groblje i izuzetno mi je drago da smo kroz proračun grada mogli osigurati potrebna sredstva za izgradnju i dovršetak radova. Naravno, ulaganja nastavljamo i dalje pa tako uskoro očekujemo početak radova na cjelokupnoj rekonstrukciji ceste kroz ova dva naselja sa dugoočekivanim nogostupom” istaknula je gradonačelnicaM Pleternice Marija Šarić.

Predsjednik Mjesnog odbora Frkljevci – Kadanovci, Željko Jagodić je iskazao zadovoljstvo i zahvalnost zbog dovršetka radova.”Drago nam je da smo nastavili odličnu suradnju sa Gradom koju smo uvijek imali, mislim da se iz brojnih radova i poboljšanja uvjeta života u naša dva naselja može vidjeti kako svi dišemo zajedno sa ciljem podizanja standarda. Željno iščekujemo početak radova na rekonstrukciji ceste i izgradnju nogostupa,” rekao je Jagodić.

IZVOR: Grad Pleternica

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn