GRAD PAKRAC – Prezentacija „Subvencioniranja stambenih kredita“ za mlade

Datum objave: 21. 2. 2022. | Kategorija: Društvo

PAKRAC – Savjet mladih Grada Pakraca i Grad Pakrac organizatori su edukativnog predavanja na temu “Subvencioniranje stambenih kredita“ za mlade koji još uvijek nemaju riješeno stambeno pitanje, a koje će biti održano u utorak 22. veljače s početkom u 11 sati u gradskoj vijećnici kurije Janković.

Uz gradonačelnicu Pakraca i saborsku zastupnicu Anamariju Blažević koja će prezentirati mogućnosti Grada Pakraca, te Karla Reka, predsjednika Savjeta mladih Grada Pakraca, program subvencioniranja stambenih kredita predstavit će Goran Golenić, pomoćnik direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama.

Podsjećamo da Grad Pakrac dodatno pomaže mladim obiteljima sa subvencijima za kupnju, gradnju i adaptaciju nekretnine. Do sada je kroz dvije proračunske godine na taj način pomognuto 87 obitelji za što je ukupno izdvojeno nešto više od milijun kuna.

Uvažavajući važeće epidemiološke mjere svi zainteresirani sudionici moraju posjedovati važeću EU digitalnu covid potvrdu, te svoj dolazak potvrditi na broj: 099/604-2587 ili na e-mail: savjetmladih.gradapakraca@gmail.com.

TEKST: S. P.             FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn