GRAD PAKRAC – Povodom Dana državnosti odana počast polaganjem vijenaca

Datum objave: 24. 6. 2019. | Kategorija: Društvo

PAKRAC/LIPIK – Povodom Dana državnosti i u sjećanje na sve poginule branitelje izaslanstva Grada Pakraca i Grada Lipika, uz predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rada te pakračke i lipičke gradske vijećnike položila su vijence i zapalila svijeće kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Pakracu i Lipiku.

Izaslanstva Grada Pakraca i Lipika, predvođeni pakračkim dogradonačelnikom Marijanom Šircem i predsjednikom Gradskog vijeća Miroslavom Ivančićem te lipičkim dogradonačelnikom Slobodanom Katunarom i predsjednikom lipičkog Gradskog vijeća Mladenom Dolićem danas su položila vijence i zapalila svijeće na Rimokatoličkom groblju u Pakracu kod spomen obilježja za poginule branitelje u Domovinskom ratu, na pakračkom trgu kod biste dr. Franje Tuđmana te biste dr. Ivana Šretera kod pakračke župne crkve.

Izaslanstva su odala počast i na lipičkom gradskom groblju te na Trgu hrvatskih branitelja Lipika kod spomen obilježja poginulim braniteljima Lipika i biste dr. Franje Tuđmana. Osim izaslanstava gradova, polaganju vijenaca i paljenju svijeća pridružili su se i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata te pakrački i lipički gradski vijećnici.

IZVOR:pakrackilist.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn