GRAD PAKRAC – Doček prvašića

Datum objave: 09. 9. 2019. | Kategorija: Društvo

PAKRAC – I ova školska godina počela je svečanim dočekom za ovogodišnju generaciju prvašića u matičnoj zgradi Osnovne škole braće Radića Pakrac, pa su šezdesetak učenika raspodijeljenih u tri razredna odjeljenja, prvo pjesmom pozdravili stariji kolege, a potom ravnateljica Sanja Delač i gradonačelnica Anamarija Blažević.

„Dobrodošli u našu škole gdje će vam biti lijepo i zabavno. Nećete samo učiti, nego ćete se i igrati, družiti, tražiti nove prijatelje i surađivati. Dragi roditelji, čestitam vam polazak vaše djece u prvi razred. Očekujemo od vas da zajedno surađujemo jer doista uspjeh vaše djece ne ovisi samo o nama nego i o vama roditeljima. Uključite se u život škole i nemojte se bojati, uspjeh vaše djece neće izostati ako mu pružite dovoljno ljubavi, pažnje i ako zajednički slavite svake njihove i najmanje uspjehe“, pozdravila je ravnateljica Sanja Delač prvašiće i njihove roditelje.

Gradonačelnica Anamarija Blažević roditeljima je poželjela puno strpljenja, razumijevanja i suradnje s učiteljima, a najmanjima puno sklopljenih prijateljstava, igre i zabave, ali da u učenju budu vrijedni i marljivi. Nakon dočeka, ravnateljica, gradonačelnica i učitelji prvašićima su podijelili i prigodne poklone za početak školske godine.

IZVOR: pakrackilist.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn