GRAD NOVA GRADIŠKA – “ŽENA ZAŽELI, ŽENA RADI 3”: Nova prilika za teško zapošljive žene i stare i nemoćne

Datum objave: 10. 1. 2023. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – S početkom Nove godine Grad Nova Gradiška počeo je s provedbom projekta „Žena zaželi, žena radi 3“ iz Programa „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“, Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Svjesni brojnih benefita projekta Zaželi, kao i velikog broja teškog zapošljivih žena i staračkih domaćinstava u ruralnim područjima Slavonije, Grad Nova Gradiška, s početkom Nove godine, počeo je s provedbom projekta „Žena zaželi, žena radi 3“ (kodni broj: UP.02.1.1.16.0408) iz Programa „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“, Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Prvi korak za uspješnu provedbu projekta je poziv zainteresiranim krajnjim korisnicima za primanje usluge pomoći u kući koji se odnosi na starije osobe u dobi od 65 godina života i više, kao i nemoćne osobe mlađe od 65 godina koje bi se, u skladu s interesom, trebale javiti na javni poziv. Za prijavu je potrebno priložiti preslik osobne iskaznice za sve osobe, te nalaz, rješenje ili mišljenje relevantnog tijela vještačenja o vrsti, stupnju ili postotku oštećenja ili potvrda o upisu u Hrvatski registar osoba, za nemoćne osobe.

Prijave se zaprimaju od 9. do 20.siječnja .2023. u uredu broj 38, II. kat, Trg kralja Tomislava 1, Nova Gradiška, osoba za kontakt je Marko Ćosić, mobitel: 091/3620126 Nije prihvatljivo sudjelovanje osoba koji primaju istovjetne usluge iz drugog projekta Programa Zaželi, kao niti onih koji primaju usluge osobne asistencije iz drugih javnih izvora.

TEKST: S. Tarbuk               FOTO: Zaželi 3

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn