GRAD NOVA GRADIŠKA – Otvoren sportski centar u Ljupini vrijedan pola milijuna kuna

Datum objave: 23. 6. 2020. | Kategorija: Sport

NOVA GRADIŠKA – Na radost malih i velikih, sportaša i rekreativaca, uz revijalnu utakmicu u kojoj su snage odmjerili predstavnici uprave NK “Slaven” i Grada Nova Gradiška, u Ljupini je otvoren sportski centar vrijedan pola milijuna kuna. Svečanost otvorenja označila je i službeni start Ljetne lige 2020., omiljenog gradskog malonogometnog natjecanja u kojem će sudjelovati 13 klubova.

Na radost malih i velikih, sportaša i rekreativaca, simbolično, kao pozdrav novom godišnjem dobu, nakon višemjesečnih radova, u Ljupini je otvoren suvremeni sportski centar vrijedan 500 tisuća kuna. Radove na novom multifunkcionalnom prostoru financirao je Grad Nova Gradiška, a uz igralište za male sportove s rasvjetom i tribinama, tu je, na zadovoljstvo mještana, i parkiralište kao i uređen okoliš. Svečanost otvorenja uveličala je zanimljiva revijalna utakmica u kojoj su snage odmjerili predstavnici uprave NK “Slaven” i Grada Nova Gradiška, pobjednici s rezultatom 5:3.

“Danas sam iznimno sretan i ponosan na Mjesni odbor Ljupina i sve njegove stanovnike, jer s igralištem koje svima služi na čast, napravili smo veliku i lijepu stvar. Zadovoljstvo mi je reći i kako ovdje nećemo stati, nastavljamo dalje s projektima-počeli smo s mjesnim domom, ove nas godine čeka energetska obnova, uredili smo rasvjetu, a vjerujem da će uskoro krenuti i radovi na stazi, za koju mještani često pitaju”, rekao je na svečanosti otvorenja sportskog centra, s pravom zadovoljan gradonačelnik Vinko Grgić.

Zadovoljstvo novim sportsko rekerativnim prostorom nisu skrivali ni domaćini, predstavnici NK “Slaven”, entuzijasti poznati po vrijednom i predanom radu s mladima. “Sretni smo što smo konačno dočekali otvorenje igrališta što potvrđuje veliki broj posjetitelja i sjajna atmosfera. Siguran sam kako će ovo biti mjesto sjajnih druženja i još boljih sportskih rezultata, na radost malih i velikih Ljupinaca”, rekao je predsjednik NK “Slaven” Ljupina Josip Berić.

Svečanost otvorenja označila je i službeni start Ljetne lige 2020., omiljenog gradskog malonogometnog natjecanja koje će se, nakon dugo vremena, odigrati na novom terenu. Na ovogodišnjoj ligi sudjeluje 13 klubova, a nakon odigranog prvog kola na dan svečanosti otvorenja, slijedeće je na rasporedu u četvrtak, 25.lipnja od 19 sati.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: facebook.com/radioprkos

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn