GRAD NOVA GRADIŠKA – Novogradiški maturanti otplesali u život odraslih i očuvali lijepu tradiciju

Datum objave: 24. 5. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Iako će posljednju godinu srednjoškolskog obrazovanja pamtiti više po koroni nego li po druženju na školskih hodnicima, novogradiški su se maturanti, na vlastitu inicijativu, od ovog dijela života oprostili tradicionalnom quadrillom.

Želeći se na što normalniji način oprostiti od ni malo normalne posljednje godine svog srednjoškolskog obrazovanja, novogradiški su maturanti u ozbiljan život odraslih, na vlastitu inicijativu, otplesali quadrillom. Iako bez službene organizacije i nazočnosti predstavnika gradske vlasti, tradicionalan događaj koji se u središtu grada pred kraj školske godine događa već 14 godina, i ovaj je put okupio brojne ponosne roditelje, članove obitelji i sugrađane.

Uz moderaciju profesora tjelesne i zdravstvene kulture, Mladena Šopa, popularni “maturantski ples” otplesali su učenici sve tri novogradiške srednje škole- Gimnazije, Elektrotehničke i ekonomske te Industrijsko obrtničke škole, označavajući tako simbolično i kraj ovog dijela svog obrazovanja. Sretno na daljnjem putu!

TEKST: S. T.                FOTO: Facebook TZGNG

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn