GRAD KUTJEVO – Za rad udruga gotovo milijun kuna

Datum objave: 06. 4. 2022. | Kategorija: Društvo

KUTJEVO – U Gradskoj vijećnici održano je 5. travnja potpisivanje ugovora s udrugama Grada Kutjeva. Grad Kutjevo ove je godine za udruge osigurao 932 tisuće kuna.

Ove godine 26 udruga s kutjevačkog područja imalo je priliku kandidirati se za sredstva koja je Grad ponudio na natječaju. Pristigao je velik broj zahtjeva, a iznosi su raspodijeljeni kako bi svi mogli barem djelomično pokriti svoje projekte. Grad Kutjevo ove je godine za udruge osigurao 932 tisuće kuna.

Gradonačelnik Josip Budimir izrazio je žaljenje što su ove godine financijska izdvajanja za udruge manja u odnosu na prošle, uz obećanje kako će sljedeće godine ta sredstva biti značajnija te je zamolio predstavnike udruga za strpljenje i razumijevanje. Podržao je infrastrukturne projekte koji imaju dodanu vrijednost za Grad. “Zahvaljujem vam svima što izdvajate svoje slobodno vrijeme za rad u udrugama i razvoj zajednice. Od velikog ste značaja za Grad i uvijek ćemo nastojati osigurati potrebno kako biste opstali i napredovali.”

TEKST: S. P. /kutjevo.hr              FOTO:kutjevo.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn