GRAD KUTJEVO – Program povodom Dana grada promijenjen je u skladu s novim epidemiološkim mjerama

Datum objave: 02. 9. 2020. | Kategorija: Društvo

KUTJEVO – U skladu s novim mjerama koje je donio Stožer civilne zaštite Požeško-slavonske županije i odluke o ograničavanja broja ljudi na organiziranim aktivnostima u zatvorenim prostorima, došlo do izmjene programa koji je planiran povodom proslave Dana Grada Kutjeva i blagdana Male Gospe. Otkazana je kazališna predstava, a neće se održati ni svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva.

Otkazuje se predstava OtpisaNE koja se trebala održati u petak, 4. rujna 2020. godine te svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva koja se trebala održati 7. rujna 2020. godine. “Svečana sjednica organizira se kako bi se javnost, predstavnici udruga, mjesnih odbora, gospodarstvenici, obrtnici, uvaženi gosti svi naši sugrađani upoznali s radom Gradske uprave i gradskih vijećnika u protekloj godini. S obzirom na to da na sjednici može prisustvovati mali broj osoba i s obzirom na epidemiološke mjere koje se trebaju poduzeti na događanjima, odlučeno je da se svečana sjednica otkazuje,” naglasio je gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir.

Gradonačelnik je dodao kako će se u ponedjeljak, 7. rujna održati planirano polaganje vijenaca u 9;30 sati te otvorenje novog dječjeg vrtića “Grozdić” u 10;00 sati.

Program u subotu i nedjelju održat će se prema planiranom rasporedu:

Subota
17:00h – SRC Kutjevo: nogometna utakmica: NK Kutjevo –NK Vuteks (Vukovar)
18:00h –Vila Vinkomir: Kino na otvorenom- film za djecu ŠTRUMPFOVI
20:00h –Vila Vinkomir: Kino na otvorenom -film za odrasle JUST MERCY

Nedjelja
17:00h –SRC Kutjevo: Turnir u košarci i odbojci

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn