GRAD KUTJEVO – Obavijest o izdavanju propusnica

Datum objave: 24. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

KUTJEVO – Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, Grad Kutjevo obavještava o načinu izdavanja propusnica.

Stožer civilne zaštite Grada Kutjeva izdaje propusnice samo u sljedećem slučaju:
ako građani Kutjeva imaju potrebu putovanja u drugo mjesto, izvan područja Grada Kutjeva, iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama.
Iskaznicu možete zatražiti u vremenu 8:00 – 13:00h na broj 0992142356. Potrebno je navesti točan termin odlaska u drugo mjesto te razlog putovanja.

Za sve ostale potrebe, Stožer civilne zaštite Grada Kutjeva ne izdaje propusnice. Građanima koji rade izvan područja Kutjeva, poslodavci su dužni izdati i ovjeriti propusnice. Svima koji rade na području Kutjeva, a nemaju prebivalište na području Kutjeva, poslodavci su dužni izdati i ovjeriti propusnicu. Ukoliko netko treba medicinsku skrb izvan Kutjeva, iskaznicu će mu izdati izabrani liječnik obiteljske medicine.

Također, građani s područja grada Kutjeva koji imaju prebivalište na području Kutjeva i rade na području Kutjeva, ne trebaju imati propusnice.

IZVOR: Grad Kutjevo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn