GODIŠNJICA MANDATA – Gradonačelnik Darko Puljašić: Želim pomoći i biti partner svima koji rade na boljitku Hrvatske, Slavonije i Požege”

Datum objave: 29. 6. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Drugu godišnjicu mandata gradonačelnik grada Požege Darko Puljašić sa zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, obilježio je svečanom večerom u Krčmi Zlatni lug, na kojoj je, kao domaćin, ugostio poduzetnike i gospodarstvenike grada, suradnike i uglednike kulturnog i društvenog života

Poduzetnici i gospodarstvenici okosnica su razvoja svake sredine, pokretači napretka i nositelji promjena, stoga su, upravo oni, uz brojne suradnike i ugledne predstavnike kulturnog i društvenog života grada, bili uzvanici svečane večere kojom je gradonačelnik grada Požege Darko Puljašić sa zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, u neformalnoj i ugodnoj atmosferi, obilježio drugu godinu mandata. „Dragi poduzetnici, prijatelji, hvala vam na radu i zalaganju, spremnosti na rizik, ulaganju sebe i vlastite imovine, a to je ono što je najvažnije, hvala što zapošljavate Požežane i zajedno sa mnom pomažete ovom gradu da bude bolji i uspješniji. Zbog toga, i na dalje ćete u Gradu, mojim suradnicima i meni osobno, imati podršku i partnera, jer kvalitetna suradnja ključna je za razvoj. Nadam se da ste i vi zadovoljni sa mnom i mojim radom kao ja s vama i da ćemo nastaviti sve ono što smo počeli i planirali.“, rekao je, pozdravljajući uzvanike gradonačelnik Puljašić.

Iznimno dinamične i aktivne prve dvije godine mandata gradonačelnik će, kaže, najviše pamtiti po činjenici da se bavi poslom kojim želi, kojim može pomoći svojoj lokalnoj zajednici, svojoj djeci ali i svoj djeci koja žive i rade u Požegi. „Želim pomoći i biti partner svima onima koji su proaktivni i žele boljitak Hrvatske, Slavonije i Požege. Samo u suradnji moći ćemo napredovati jer imamo i kapaciteta i kvaliteta, a u zadnje vrijeme, i dovoljno novaca koje je ostavila Vlada RH kroz porezno rasterećenje. Treba nam samo dobrih ideja i kvalitetnih planova. Grad Požega partner je svim dragim ljudima koji dijele tu viziju i žele surađivati na boljitak svih.“, rekao je o prve dvije godine gradonačelnik Puljašić i najavio jednako ambiciozan nastavak. „Idemo gurati dalje i gradnju škola i dvorana i industrijske zone, još jedan poduzetnički inkubator, pomoći svima onima koji se žele baviti turizmom, poljoprivrednicima i poduzetnicima, podići kvalitetu osnovnoškolskog, srednjoškolskog obrazovanja, našeg veleučilišta, jer ulaganje u znanje temelj je uspjeha. Požega je bila i ostala urbana sredina koja ima pravo biti perjanica Slavonije, Hrvatske, pa i šire.“, najavio je prvi čovjek grada, gradonačelnik Darko Puljašić.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn