GO HDZ-a SLAVONSKOG BRODA ODLUČIO – Dragan Jelić kandidat za gradonačelnika

Datum objave: 01. 2. 2021. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Na sjednici Gradskog odbora HDZ-a Slavonskog Broda održanoj 29. siječnja
državni tajnik u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Dragan Jelic jednoglasno je izabran za kandidata na lokalnim izborima u svibnju 2021. godine.

Dragan Jelić, državni tajnik u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Slavonskog Broda na nadolazećim lokalnim izborima zakazanim za 15.svibnja. Jednoglasno su to odlučili članovi tamošnjeg Gradskog odbora na sjednici održanoj 29.siječnja, vjerujući kako je upravo on pravi izbor, čovjek koji se, kako kažu, profesionalno, u Ministarstvu posebno istaknuo radom na potporama poduzetnicima u vrijeme koronakrize.

Jelić je bio kandidat HDZ-a za funkciju “prvog čovjeka” grada Slavonskog Broda i na lokalnim izborima 2013.godine, kada je, kao direktor Razvojne agencije Brodsko posavske županije CTR-a, bio relativno novo ime na političkoj sceni. U međuvremenu, iskustvo je sticao kao pomoćnik u Ministarstvu europskih fondova i regionalnog razvoja, a potom i kao državni tajnik u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

TEKST: S. Tarbuk         FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn